Mooi Burgum - Fase 2

Tytsjerksteradiel - Burgum (Bergum)
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
101 - 161m2
Kaveloppervlak
105 - 671m2
Inhoud
270 - 616m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

MOOI BURGUM FASE 2 - WENJE TUSKEN WALD EN WETTER

Zelfs als je geen woord Fries spreekt, voel je je meteen thuis in Burgum. Het is hier prachtig, zeker nu. Stel je voor: een knusse, energiezuinige woning die helemaal klaar is voor de toekomst. Je maakt deel uit van een project waar buren nog echt buren zijn en elkaar kennen. Of je nu gaat voor een rijwoning, twee-onder-een kap of vrijstaand, het is hier net zo divers als de rest van het dorp.

Welkom in hartje Noord-Nederland, waar de Friese bossen en meren elkaar ontmoeten. Je nieuwe stek ligt aan de rand van de kleine ‘hoofdstad’ van Tytsjerksteradiel, die gelukkig haar dorpse charme heeft behouden.

EEN KLEINE KNUSSE WIJK
De woningen van Mooi Burgum komen op de voormalige voetbalvelden. Tussen de velden en de bestaande bebouwing van het dorp ligt een parkachtig deel, met hoge bomen, wandelpaden en de ‘dobben’ die je ook in de omgeving ziet. We kozen hier bewust voor een afwisseling tussen 2^1kap woningen en rijwoningen en twee vrijstaande woningen, in totaal 64 woningen.

DE WONINGEN
Alle woningen zijn gasloos, extra goed geïsoleerd, dus energiezuinig. Ze voldoen aan de strenge BENG-norm: bijna energieneutraal. Met een warmtepomp als verwarming, vloerverwarming beneden en op de eerste verdieping, 6 zonnepanelen voor de rijwoningen en 8 zonnepanelen voor de twee-onder-een-kap woningen en de vrijstaande woningen. Allemaal goed voor veel woongenot.

De vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kap woningen liggen aan de rand van het buurtje. Centraal in de nieuwe wijk komen de rijwoningen. Variatie is er genoeg in type en grootte. Het ontwerp is klassiek met mooie, karakteristieke details. Je geniet van het wooncomfort van nu. Ruime slaapkamers en een complete badkamer inclusief sanitair en tegelwerk maken het woongenot compleet.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Mooi Burgum - Fase 2
Start verkoop
12-07-2024
Woningen
25 van 25 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tytsjerksteradiel.

Aanmelden