Thuishaven Gytsjerk

Tytsjerksteradiel - Gytsjerk (Giekerk)
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

THUISHAVEN - GYTSJERK

Kleinschalig, aangenaam dorps, vlak bij Leeuwarden
Mooi en duurzaam wonen, met het comfort van nieuwbouw, inclusief de lage energielasten. Betaalbaar, in een onbetaalbaar plezierige leefomgeving. Het gemak van alles gelijkvloers en de winkels voor je deur. Een vriendelijk ogend gebouw, dat harmonieus aansluit bij de landelijke en groene omgeving. Dit is jouw nieuwe Thuishaven.

Mooie plek
De vijftien woningen van Thuishaven liggen direct aan het gezellige, nieuwe dorpsplein van Gytsjerk. Pal naast de supermarkt Albert Heijn en de warme bakker. Andere buren: de ijsbaan van het dorp, het openlucht zwembad, veel groen en ongerepte natuur op loopafstand. En natuurlijk het oude haventje, eindpunt van de Giekerkervaart, die in verbinding staat met het vaarwater van De Moark en verderop de Dokkumer Ee.

De appartementen
Vijftien fijne koopappartementen. Allemaal met openslaande deuren naar een eigen balkon, op de begane grond een eigen terras. Aangenaam licht dankzij de grote raampartijen. Uitzicht op het levendige plein. Woonkamer en twee of drie slaapkamers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuishaven Gytsjerk
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tytsjerksteradiel.

Aanmelden