Tsjerkepaed

Tytsjerksteradiel - Earnewald (Eernewoude)
Actueel aanbod

€ 405.000,- tot € 420.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 117m2
Kaveloppervlak
169 - 220m2
Inhoud
395 - 425m3

Over dit project

Project ‘Tsjerkepaed’ in Earnewâld!

Het plan bestaat uit drie vrijstaande woningen met een eigentijds ontwerp en is centraal gelegen in het gezellige watersportdorp Earnewâld, vlak achter de ‘Agnestsjerke’. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De woningen worden verwarmd middels warmtepomp en vloerverwarming.

INDELING:
Entree, hal met toilet en trapopgang. Vanuit de hal is er een deur naar de bijkeuken/berging, die ook van buitenaf te bereiken is. Indien gewenst is de woning ook uit te voeren met een vrijstaande fietsenberging achter in de tuin.
De keuken is lekker ruim en licht en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer met fraaie raampartijen. Uiteraard zijn diverse maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dubbele openslaande deuren of schuifpui, mogelijk en er zijn korte lijnen met het bouwteam.

Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer, voorzien van douche wastafel en tweede toilet. De royale ouderslaapkamer aan de voorzijde is ruim 14 m² en is voorzien van een dubbel frans balkon. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, beide ca. 7,3 m², hebben ook veel licht door het franse balkon. Deze slaapkamers zijn uiteraard ook samen te voegen naar één grote slaapkamer.
De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar.

Earnewâld
Earnewâld is gelegen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied, met prachtige plassen en meren, tussen Leeuwarden en Drachten. Dit gebied bestaat uit het Princenhof en De Alde Feanen. Het dorp is zeer geliefd bij natuur- en watersportliefhebbers en er worden in de zomer diverse (grote) evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse braderie en het ‘skûtsjesilen’. U kunt er heerlijk varen of suppen. Een ligplaats voor uw eigen boot is dichtbij te regelen in één van de jachthavens. Ook leent de bosrijke omgeving zich voor mooie fiets- en wandeltochten.
Earnewâld is gelegen nabij uitvalswegen richting Drachten, Heerenveen en Leeuwarden en is daarnaast goed met het openbaar vervoer bereikbaar vanuit Leeuwarden en/of Drachten. Tevens is het dorp rijk aan diverse voorzieningen, zoals twee supermarkten, een basisschool en een peuterspeelzaal.

Planning
Bent u geïnteresseerd? Vraag de volledige verkoopdocumentatie aan of maak een afspraak met één van onze makelaars.
De bouw is net gestart en de oplevering is naar verwachting eind 2022.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tsjerkepaed
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
3
Prijs
€ 405.000,- tot € 420.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Tytsjerksteradiel.

Aanmelden